Kirkollisvaalit

Minua pyydettiin Tulkaa Kaikki Häme- valitsijayhdistyksen ehdokkaaksi 2018 kirkollisvaaleihin ja päätin suostua ehdokkuuteen, koska haluan kantaa oman korteni kekoon yhteiskunnan hyväksi ja vaikuttaa asioihin. Hämeen Vihreät Naiset ry, Päijänteen luomuyhdistys, Hämeen poliisiasiain neuvottelukunta ja Lahden Työn Paikka ovat nykyisiä vaikutuskanaviani. Seurakuntavaaleissa asetuin ehdolle, koska ihmisten syrjäytyminen aiheuttavaa ongelmia myös meille kaikille muille ja mielestäni seurakunnan tehtävä olisi olla ehkäisemässä syrjäytymistä. Vanhemmista ihmisistä huolehtiminen on myös mielestäni unohdettu seurakuntien toiminnassa.

Vaalit olivat menestys Tulkaa Kaikki Häme-valitsijayhdistykselle ja minulle, sillä sain paikan sekä Lahden Seurakuntayhtymän Yhteisestä Kirkkovaltuustosta että Joutjärven Seurakuntaneuvostosta ja Lahden Seurakuntayhtymän Kiinteistötoimikunnasta.
Suuri kiitos luottamuksesta kaikille äänestäjilleni ja olkaa yhteydessä, jos haluatte kauttani viestittää tärkeistä asioista ja kehitysideoista eteenpäin.

Tässä vielä esittelytekstini:

Olen paljasjalkainen lahtelainen 48-vuotias maatalousyrittäjä/luomuviljelijä. Puolustan meille kaikille tärkeitä asioita, kuten puhtaampaa luontoa, hyvinvointia, hyvää terveydenhuoltoa, työntekoa, kestävää kehitystä, eläimiä ja ympäristöä, luomuviljelyä ja -ruokaa, ruoan arvostusta, uusiutuvaa energiaa, energian säästöä, jätteiden lajittelua/kierrättämistä sekä vanhojen rakennusten suojelua. Lähdin polittiikkaan mukaan viime kunnallisvaaleissa, koska vain sitä kautta voi vaikuttaa em. asioihin.

 

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *